Podcast

Podcast op allerlei gebied! Over uit een lopende zaken Lekker luisteren!

House of Tales

Het huis van de vertellingen en verhalen Leuke onderwerpen Spannende onderwerpen ,met o.a. The Ghosthunter nl

Film-Video’s

Leuke Film-Video’s.
©

House of Tales

Podcast, Verhalen, Vertelllingen, Interviews,

Video en spannende verhalen

Veel plezier!

WELKOM Spannende verhalen maar ook Film/ Video’s en spannende onderwerpen, waargebeurde verhalen en ook paranormale onderwerpen.
Waargebeurde spraakmakende onderwerpen
.
Een interview met een bekend exorcist en Yvonne Kaspers. Yvonne interviewt een bekend exorcist die al heel veel dingen weer in orde heeft gebracht. Ook heeft hij vloeken en vervloekingen verbroken en bij grote bedrijven de rust weer hersteld. Ook heeft hij dodenwegen aangepakt en er zijn geen doden meer gevallen . Ook zelfmoord locatie’s en dan zegt de brandweer nee! Er zijn de laatste 5 jaar geen doden meer geweest! ( Sound Cloud )
Ze gingen op reis en waren moe dus op zoek naar een Hotel. Eindelijk gevonden en eten en slapen Maar de ochtend afrekenen en op weg naar huis. even nog benzine halen en dan vele honderden km rijden Getankt en de weg lijden terug naar het Hotel Maar wat is dat het Hotel was weg geen Hotel meer mensen gevraagd maar wisten van geen Hotel dat is nou Time Travel Reizen in de tijd! Waargebeurd.
Satanisten en zwarte heksen hebben hun rituelen gedaan in ‘t Hoompje St.Anna ter Muiden. Het is voorheen een kindertehuis heweest van de nonnen. Er zijn ook dingen gebeurd die het daglicht niet kunnen verdragen. Er werden dingen ontdekt van bloedpacten. Een spannende aflevering van de soms rare en vreemde handelingen in de paranormale wereld. Ook glaasje draaien is er gedaan! Wat dacht je van bloedpacten! | Online | Bitchute | Dailymotion | YouTube |
De Kreek in Koewacht. Daar zijn veel mensen geweest die op die locatie zelfmoord hebben gepleegd! Het lot wilde dat mensen overal vandaan kwamen en elkaar niet kende. Zelfs iemand uit Engeland zat er tussen maar 1 ding ze gingen allemaal op de zelfde plek te water en dat was vreemd, heel vreemd. Een exorcist het de vloek verbroken van de zwarte heksen en 5 jaar later kreeg hij te horen van de brandweer “er zijn geen doden weer gevonden bij de Kreek “ de laatste 5 jaar! | Online | Bitchute | Dailymotion | YouTube |
Een kerk uit 1200 en heeft de 80 jarige oorlog mee gemaakt. Het is er niet pluis ook niet op het kerkhof. Je kan zeggen het spookt daar. Bij de graven kwamen ook dingen voor bij schieten heel snel. Er hing ook een ijzige kou en waarom keken we steeds naar de zelfde plek? Het is een vreemde omgeving die niet helemaal klopt. | Online | | Dailymotion |
© copyrights All Rights Reserved
Klik op de banners
Welkom op onze nieuwe website veel kijk en luister plezier.
Podcast en video’s
Een kerk en klooster in Kerkrade, misbruik, feesten tussen paters en nonnen. Er heeft zich wat afgespeeld! Op het nabijgelegen kerkhof klopt het niet! Tussen de graven met de Paters liggen ook kinderen begraven. Dat het niet klopt spreekt voor zichzelf . Naar aanleiding van ons onderzoek heeft dit de landelijke Pers gehaald.
Vervolg Het gesprek met een getuigen over Klooster Kerkrade. Wat hier speelde en de grote feesten die zich afspeelden in het klooster met de nonnen. Kindermisbruik etc.etc. Wij vonden de kinderen op het kerkhof 11 en 13 jaar oud. Dan wordt je wel even stil!!
In het huis van Dutroux, Chateau de Amerois, Profondeville met zijn Satanisch altaar in het bos. Er was kort geleden nog geofferd!! Zijn huis is door de Rijkswacht helemaal onderste boven gehaald op zoek naar bewijs. De kelder was omgebouwd en Julia en Melissa zijn hier omgekomen! Ook Bernard Weinstein is hier levend begraven.
Video over Fort St. Andries in de Bommelerwaard. Een opname van Robbie Dell ‘Aira en Joost The Ghosthunter met zijn unieke nachtelijk beeld van de Duitse soldaat in beeld in het nachtelijke uur. Deze video is een voorbeeld en er zullen er vele volgen ook op Video en Podcast Het Fort kent een roemrucht verleden en Robbie is een specialist op dit gebied. Nou veel kijk plezier en geniet van de nachtelijke beelden.
Korte video van de Reuzenhoek een doden weg in Zeeuws Vlaanderen het is aangepakt en nu 6 jaar later zijn er geen doden meer gevallen! De video vertelt het verhaal wat een exorcist deed en de rust herstelde. Er zijn meer locaties die hij heeft aangepakt en die ook geen doden meer hebben. o.a de zelfmoorden van Koewacht!
Je komt soms de vreemdste dingen tegen. Onder een molen ligt een kapel met een crypte. Je verwacht het niet maar het is er wel! Jos Wijdemans legt het vast in een Slide Show. bekijk de verstopte Kapel.
B5rtv.nl
Youtube
Klik op banner
Klik op banner
Klik op banner
Klik op banner
Esoterische wandeling met Robbie Del’’ Aira over Graaf van Saint Germain. © Plm.1761 Over Kasteel Waardenburg, Kasteel Neerijnen over de geheime verborgen schat, de geheime gang en geheime kamer. Er komen nog veel meer kastelen ter sprake in deze unieke Podcast. Graaf van Saint Germain was ook een Alchemist.Veel luister plezier. © Copyright Podcast 2021 . B5 RTV.nl ©
Robbie Dell’Aira Catacombe Cappuccini Macabere ondergrondse dodenplaats. Plm. 1599, Catacombe van de kapucijner klooster. 8000 lijken ondergebracht hier heeft de dood een ander gewicht! Een meisje van 2 jaar oud nog zo mooi of ze even slaapt!Een wonder!! En meer Podcast onderwerpen en verhalen over ondergrondse doden steden.En!! Zieken genezen in de doden stad.Veel luister plezier in deze Podcast. B5rtv.nl
Roeselare (B) 4 meisje gingen glaasje draaien. Maar wat zij niet wisten was dat het bos waar ze dit wilden doen het Heksenbos werd genoemd. Op de vrijdagavond gingen ze aan de gang en zaterdagmiddag werden ze dood gevonden alle 4. Het Qiaboard vertoonde brandplekken. Een van hun vrienden hebben hun gevonden. Glaasje draaien is zo gevaarlijk! Blijf er van af!! Deze podcast werd gemaakt in bijzijn van een broertje van de vriend van een van de vriendinnen.
Marjan ging met vriendinnen glaasje Draaien en het heeft haar jaren lang achtervolgt achteraf is het allemaal goed gekomen door een Exorcist die haar hielp. Dus nooit glaasje draaien !!! exorcistonline.eu
Buitenhuis in Oldenzaal een heftige locatie getroffen door een vloek! Met Mediums in de nacht er naar toe en constateren wat er allemaal aanwezig is en dat is veel en heel sterk! Het is er al jaren aan de gang en ieder die het wil opstarten mislukt het.
Kasteel Waardenburg heeft zijn geheimen! Geheime kamers, Geheime tunnel, Geheime ruimtes onde de grond. Tempeliers hebben er gezeten in 1256 en nog veel meer geheimen zijn er. Unieke reportages over het beroemde kasteel Waardenburg.
Klik op banner
Klik op banner
Klik op banner
Klik op banner
Klik op banner
Afrikaanse kunst heel veel en het is bekend dat er veel entiteiten er bij kunnen zitten. Joost The Ghosthunter ging er heen en zag mensen halverwege de trap terug rennen! Joost ging kijken en merkte een verschrikkelijke spanning. Er was een mysterieuze kracht aanwezig!
Vreemde huizen verkocht en in eens alles in de brand en dat klopt niet! Maar van alle huizen en villa's spookte het laatste huisje. Voetstappen deuren alles was er te horen.
Ze zeiden het al het spookt daar in die fabriek. Dus er even heen altijd leuk.Maar het spookte niet er was iets anders aan de hand! Veel auto's en nieuwe spullen ! Ja dan kan je wel raaien wat er aan de hand is. We waren weer snel weg daar maar was wel heel spannend!
Sound Cloud

Podcast, Verhalen, Vertellingen, Interviews,

De Non van Satan waarbeurd verhaal. Er is weinig bekend van het Satanisme het wordt geheim gehouden. Maar Carla was 14 jaar toen zij er bij betrokken raakte. Offeringen, Bloedbanden en Pacten alles komt aan bod. Nu jaren later wou ze weer naar de positieve kant omdat het te zwaar werd voor haar. Er was er maar 1 die kon helpen.
index |
Maik ontdekt klein meisje wat werd vastgehouden op een kerkhof. Hij onderneemt actie voor hulp en vraagt antwoord aan haar via de K2 Meter en dit gaat met zo'n geweldige antwoorden dat we het Interview met de doden noemen. Deel 1 De Film staat ook al online veel kijk plezier
Maik van het Team the Ghosthunter ontdekt een klein meisje op het kerkhof en krijgt heel goed contact met haar. Het is net een interview! Zo duidelijk. Zw wil weg en heeft hulp nodig dus een week later gaat Joost The Ghosthunter naar haar toe om te helpen en ja dan kan je weer paranormale waarnemingen waarnemen met o.a. een vrouwelijke demone. Leuke film met veel paranormale informatie. deel 2
Een op waarheid gebeurd verhaal over Glaasje Draaien. Ze gingen er mee aan de gang en maanden later was zelfs hun ouders oude familie bedrijf failliet. Het werd een complete ramp. Dus wees gewaarschuwd en blijf er van af. Nu is de rust wel weer hersteld maar de opgelopen schade is enorm. En Isabelle ga je nog eens Glaasje Draaien ? NEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!
Petra is er nog steeds van onderste boven. Haar vriendin Ciska is dood zelfmoord na dat zij Glaasje aan het draaien is geweest. Met veel moeite kon zij maar een klein verhaal doen die wij op passend wijze gemonteerd hebben. Ook wij konden Ciska en wij hadden nooit verwacht dat zij Glaasje ging draaien. Maar nu is het te laat en is dit filmpje de laatste herrinering.
In deze Maria Kapel gebeuren mirakels. Doodzieke mensen zijn genezen. Het is een populair optrekje wat al 300 jaar oud is. Maar waarom werden wij er naar toe getrokken? Er stond iets te wachten links naast het altaartje. En dat moest weg.
Ook met The Ghosthunter
Allerlei verhalen
The Ghosthunter Filmpje pakken? House of Tales Originele films van Joost The Ghosthunter nl Films varieren van plm. 50 tot 90 minuten. Bekijk het op je eigen TV. Spannende paranormale onderwerpen en opnames ter plaatse. Bekijk ook de website’s The Ghosthunter nl en The Ghosthunter be meer en veel informatie over de bekendste Ghosthunter. Veel kijk plezier. Dit zijn originele beelden.
Film Eyes to Eyes meerdere films met o.a doodsmanden, Kasteel Noisy, Spook Hotel, Watermolen Nonnen The Ghosthunter gaat naar verschillende locaties en laat zien wat er zoal te doen is tussen hemel en aarde Film 1.40 min
Kerkhof staat er om bekend dat er vreemde dingen gebeurde. Wij zagen in kleur 2 meisjes wandelen die niet echt bestonden! Heel vreemde gewaarwording Eerst maar eens kijken wat er allemaal is en dan gaat The Ghosthunter even aan de gang film meer dan een uur
Een leegstaand klooster de jeugd gaat er aan de gang en maakt er een satanisch clubje van. The Ghosthunter ontdekt het en zorgt dat de rust er weer komt maar het gaat niet zomaar nee het is een zware strijd. Veel plezier. Film plm 60 minuten © Copyrights
Een film met uiteenlopende onderwerpen. Oude kastelen met folterkamer, Spokende kerk, Nog een kasteeltje, en het spookt overal. lekker een lang filmpje dus ga er maar eens voor zitten of bekijk hem op je TV
Klik op banner
Hidden Entities Film.Een film met diverse onderwerpen op paranormaal gebied. Oude kerken , paranormal mysteries, etc etc veel kijk plezier kijk hem op je TV
Neem een abonnement en je blijft op de hoogte van het laatste nieuws index |