Jouw media partner is hier!
©
© op montage van jouw eigen filmmateriaal is uiteraard vrij van copyrights en auteursrechten.
We werken met Nikon, Sony, Panasonic, Ook zijn er mogelijkheden voor Podcast en Radio. Jos zijn werkterrein is: Tussen Zeeland, Brabant, Antwerpen en Gent. Wil je zelf aan de gang? Verhuur van foto en film camera’s Statieven voor film en radio, Fotografie. Microfoons en mengpanelen.
Camera in de verhuur per dag, excl.btw
Filmcamera statieven Foto statieven Lampen Flitsers Microfoons Mengpaneel Eigenlijk alles voor een film en foto sessie.
18-200
Fotografie Jos Wijdemans : Er zijn speciale CD ‘s met fotografie van Kastelen. Maar ook over gewone onderwerpen. Heb je intresse ? Stuur even een mail en ik neem zo snel mogelijk contact op met je. Dit zijn exclusieve CD’s met per foto minimaal 5 MB opslag. Onderwerpen voor pers media zijn er ook foto’s voorradig. Er zijn meer dan 900 fotografie onderwerpen. o.a Kastelen etc.etc.
Een speciale avond? Een fotograaf / filmmaker nodig? Neem contact op met Jos Wijdemans ! Alleen even dit: Jos zijn werkterrein is omgeving Zeeland, Brabant, Antwerpen en Gent. Uur tarief € 75, per uur en 0,19 onkosten vergoeding per km. Facturen excl. btw en buitenland voor bedrijven 0 % btw.
7000
7100
750
780
Podcast opnames: Ook hierin kunnen we je bijstaan in prof. opnames voor een top kwaliteit. Zelfde voor radio, ook hier hebben wij prof. apparatuur voor en eventueel eigen opname studio.