Podcast
Podcast Robbie Dell 'Aira, Catacombe Cappuccini Macabere ondergrondse dodenplaats. Plm. 1599, Catacombe van de kapucijner klooster. 8000 lijken ondergebracht hier heeft de dood een ander gewicht! Een meisje van 2 jaar oud nog zo mooi of ze even slaapt!Een wonder!! En meer Podcast onderwerpen en verhalen over ondergrondse doden steden.En!! Zieken genezen in de doden stad.Veel luister plezier in deze Podcast. B5rtv.nl © Robbie Dell 'Aira en Joost The Ghosthunter © 2021 All Rights Reserved. Naarde podcast link
Podcast Esoterische wandeling Robbie Dell'Aira over Graaf van Saint Germain. © Plm.1761 Over Kasteel Waardenburg, Kasteel Neerijnen over de geheime verborgen schat, de geheime gang en geheime kamer. Er komen nog veel meer kastelen ter sprake in deze unieke Podcast. Graaf van Saint Germain was ook een Alchemist.Veel luister plezier. © Copyright Podcast 2021 . B5 RTV.nl © Robbie Dell 'Aira en Joost The Ghosthunter © 2021 All Rights Reserved. Naar de podcast link
Start
Start
Start
Start
Met unieke onderwerpen van Robbie Dell’ Aira en Joost The Ghosthunter
Start
Podcast The Ghosthunter Team B5rtv.nl Pers B5
Podcast van The Ghosthunter. Oude en nieuwe onderwerpen en o.a. al zijn ontdekkingen. Waargebeurde verhalen en gebeurtenissen in binnen en buitenland. Hij was de ontdekker van het beroemde spookhuis van Sas van Gent (1996) En van spookhuis IJzendijke (1997) In 1998 ontdekte hij het spookklooster in St.Anna ter Muiden het “Hoompje” voor kinderen. Dit zijn de meest bekende spooklocaties van The Ghosthunter Maar hij ontdekte meer! Zelfs meer dan 300 spooklocaties in Nederland, Belgie, Frankrijk en Duitsland. Maar hij heeft ook dodenwegen in Nederland en Belgie aangepakt en tot rust gekregen. Na zijn aanpak zijn er geen doden meer gevallen! Ook locaties met heel veel zelfmoorden zijn tot rust gekomen. Deze zijn online terug te vinden. Maar leuk als je op die locaties komt en je dan te horen krijgt : NEE er zijn de laatste 6 en 10 jaar geen doden meer gevallen. Onze Pers medewerker ging er nog eens langs en kreeg het volgende te horen. Kreek van Koewacht bij de oude Vlasfabriek geen zelfmoorden meer voorgekomen na het verbreken van de vloek van de zwarte heksen. (plm. 10 jaar) Reuzehoek Zeeuws Vlaanderen na aanpak geen doden meer gevallen daar. (plm. 7 jaar) Hij heeft meer dan 50 onderwerpen gedaan en aangepakt tot een blijvende oplossing. Ook zijn er geheime onderwerpen gemaakt.
Het Spookhuis van St.Anna ter Muiden Nu echt gevaarlijk niet naar binnen gaan. Plafons en dragende gedeelte ook naar beneden gevallen
Het Fort van St. Andries. Hier kwam een Duitse soldaat in beeld! Een wereldwijde unieke opname van entiteit in beeld!
Hier waren de zelfmoorden in het verleden. Hier gingen zij te water
De Kreek van Koewacht nu geen zelfmoorden meer al jaren.
De oude vlasfabriek dit spookhuisje hoorde er ook bij met een grote opslagschuur. Ja het spookte in de oude Vlasfabriek!
The Ghosthunter in het huis van Dutroux hij had er 4 maar hier zijn Julia en Melissa gevonden en Bernard Weinstein die levend begraven is geweest in de tuin. Een rare belevenis om in zo’n huis rond te lopen. Beluister de podcast van The Ghosthunter.
Roeselare (B) 4 meisje gingen glaasje draaien. Maar wat zij niet wisten was dat het bos waar ze dit wilden doen het Heksenbos werd genoemd. Op de vrijdagavond gingen ze aan de gang en zaterdagmiddag werden ze dood gevonden alle 4. Het Qiaboard vertoonde brandplekken. Een van hun vrienden hebben hun gevonden. Glaasje draaien is zo gevaarlijk! Blijf er van af!! Deze podcast werd gemaakt in bijzijn van een broertje van de vriend van een van de vriendinnen.
Podcast
Podcast
© Copyright B5 RTV.nl & Joost The Ghosthunter © 2021 All Rights Reserved.
Klooster Internaat Kerkrade: Waarom liggen er kinderen begraven tussen de paters? We gingen er heen en het kerkhofje lag verstopt, je ging er zo aan voorbij. Die avond en nacht waren er vreemde dingen aanwezig. Toen ze de kindergraven ontdekte kwam er uit het internaat veel herrie naar buiten. Het klopte niet ze waren bang voor de ontdekking! Er zijn daar dan ook kinderen misbruikt door de paters. De kindergraven waren van de leeftijd van 10 tot 14 jaar ! Ook is het ANP op de hoogte gesteld en onderzocht. The Ghosthunter op paranormaal ontdekkings reis!
Een gesprek met de buurvrouw van het klooster internaat zei dat de buurt niet blij was met de ontwikkelingen in Kerkrade. Er werden feesten georganiseerd tussen de paters en de nonnen van een nabij gelegen klooster. Ik zei nog een non achter de kinderwagen is een paters foutje. Maar ze wist veel over de activiteiten aldaar. Ja veel gebeurd en er mocht van uit het internaat niet over gesproken worden! Ook het misbruik was bekend in de hele buurt. Een verschrikkelijke plek waar weeskinderen moesten volgroeien en dat is mislukt nee zo jong en al overleden!
Meerdere podcast
© Copyright